• Categories
 • Urbanisme dóna el vist-i-plau a la nova façana marítima de Rius i Calvet

  10/08/2017

  La Comissió d’Urbanisme de Girona ha donat el vistiplau al pla de millora del sector del passeig Rius i Calvet, ubicat a l’extrem dret de la badia guixolenca. Segons Ràdio Capital, la comissió territorial ha emès un informe favorable i, per tant, el municipi pot continuar amb la seva tramitació. Aquest pla vol homogeneïtzar les façanes amb un topall d’alçada i impulsar la rehabilitació dels habitatges.

   

  El projecte estableix pautes d’intervenció, tant de les places Ferran Agulló i de Sant Pere, com dels vials del seu entorn (passeig Rius i Calvet, passeig del Mar i avinguda Juli Garreta). Tot plegat s’engloba en la reforma de l’envellit sector del racó de Garbí i del passeig de Rius i Calvet, un programa que vol dignificar l’espai amb una graderia sobre la platja.

  Entre d’altres coses, la reforma preveu una graderia semicircular, en forma d’amfiteatre sobre la platja, que servirà d’accés al mar i alhora per celebrar espectacles i esdeveniments sobre la sorra amb vista al mar. També contempla un jardí lineal i un passeig entre el vial i la graderia, així com l’arranjament de l’asfalt i l’ampliació del calaix de la desembocadura de la riera.

  El projecte de millora del passeig marítim és una de les iniciatives estrella del govern local i té un pressupost de gairebé 1,2 milions d’euros, una inversió que es divideix en dos anys, amb càrrec als pressupostos de 2017 i 2018. 

  S’espera que en els pròxims dies el govern ganxó presenti el projecte executiu, un pla que ells mateixos defineixen com a “complex” perquè implica diferents organismes, però que permetrà aixecar la suspensió de llicències que pesava sobre les característiques finques de la zona i que havia provocat el seu deteriorament.

  1 comentari

  1. Jordi Comad ha dit:

   Has vist això


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies