• Categories
 • Guíxols per la Independència encara el darrer mes abans de la Diada

  11/08/2017
  Aquest proper diumenge 13 d’agost, de 10h a 14h,  l’ANC tornarà a estar amb la parada a la Rambla Vidal, cantonada amb el carrer Major.

  L’horari per anar al local de les Galeries Sant Joan és els dimarts al matí i dimecres a la tarda. Però ara i fins l’Onze de Setembre també hi seran els divendres de 18 a 20h.

  Tant al local com a la parada es poden adquirir el bitllet de bus i la samarreta per l’11S.  Pel que fa al desplaçament a Barcelona per la Diada, ja només disposen de places pels dos darrers busos, amb sortida a les 13h i cal que qui hi vulgui anar s’afanyi a reservar-los. 

  Guíxols per la Independència també recorda que cal seguir omplint els balcons amb el domàs del SÍ, que també el tenen disponible a la parada i el local i que ” cal que en aquests moments tots tinguem molt clar que hem d’unir forces, no podem fallar. És a les nostres mans el triomf en aquesta recta final cap el referèndum.”


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies