• Categories
 • El govern preveu gastar 3 milions d’euros en un altre Guíxols Arena a la platja

  17/08/2017
   

  Avui dimecres dia 16 d’agost a les 9 del matí, el govern ganxó ens ha convocat d’urgència a un Ple extraordinari per tal debatre l’aprovació inicial del projecte que el govern pretén impulsar al Racó de Garbí de la façana marítima. Segons el govern, no es podia esperar al ple ordinari d’agost (previst pel dia 24), ja que aquests 8 dies que falten són determinants en el calendari.
  La proposta que ens han portat a aprovació és la de la implantació d’unes grades al racó de l’Amura. Una proposta que formigonarà la platja i de retruc tot el passeig en una zona -el Racó de Garbí- que mereixeria un urbanisme de detall i gens faraònic.
  Ja fa temps que des de Moviment d’Esquerres (MES) ens hem posicionat en contra d’aquesta mastodòntica estructura. I és que de la mateixa manera que el Guíxols Arena s’ha demostrat un fracàs a la zona de Vilartagues – el que la ciutat anomena amb “conya empordanesa” Guíxols Sorra – va pel camí de convertir-se en un altre infern, aquest cop a la zona de la platja. No cal dir que la mateixa màquina de propaganda que en el seu dia es va fer servir per al Guíxols Arena, recordem que es va parlar de la inversió més important que s’havia vist mai a la història de Vilartagues, és la que s’ha posat en marxa avui pel Guíxols Sorra.
  Tampoc entenem que el govern hagi renunciat a consensuar un projecte amb les altres administracions. Si fem un petit repàs a la nostra geografia costanera gironina trobarem que totes les ciutats han treballat amb Costes per tal d’afrontar la renovació dels seus passejos marítims. A diferència de tots els nostres municipis veïns el govern ha decidit que finançarà al 100% una obra que costarà quasi 3 milions d’euros (2.964.942,46 € per ser exactes) . Tan sols es preveu una ajuda de l’ACA per la part de canalització de la riera i que, segons ens ha informat el govern, pot arribar a ser de 200.000 euros. Ara entenem la satisfacció del delegat del govern a la darrera visita que va efectuar a Sant Feliu. La mateixa que té el Conseller i Ministre de cultura amb el nou enfocament del Thyssen a la nostra ciutat. Per cert, que en el primer punt del ple el govern ha decidit treure tots els diners que tenia pressupostats per fer el Thyssen i posar-los per aquest projecte. El que es diu desvestir un sant per vestir-ne un altre.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies