• Categories
 • L’Ajuntament ha de tornar a actuar amb les gandules de Sant Pol

  18/08/2017
  Gandules, para-sols i altres estris de platja, prop dels Banys de Sant Pol (GdC)

  Guíxols des del Carrer (GdC) va difondre aquesta setmana unes queixes relacionades amb l’ocupació abusiva de les gandules i els para-sols a la platja de Sant Pol i ha revifat una polèmica que ja ve sent habitual cada estiu.  

  El grup polític recorda que la normativa limita l’espai a ocupar a 40 metres quadrats i a “com a mínim 6 metres de distància des de l’aigua” i ha instat el regidor delegat de platges, Salvador Calabuig, a  comprovar que hi havia gandules buides abans de les nou del matí. 

  Segons El Punt-Avui, els tècnics municipals ultimen un requeriment per escrit adreçat als responsables de la concessió, per bé que en les inspeccions han comprovat que les gandules que infringien la normativa no pertanyen a l’empresa, sinó a alguns particulars que fan ús de les casetes de bany i donen als empleats l’encàrrec que el material estigui col·locat a primera hora per fer ús de l’espai reservat amb posterioritat.

   

  La normativa municipal de platges permet retirar estris sense ús en primera línia del litoral després de dues hores sense que es detecti ningú que els faci servir, i aquest serà el mecanisme d’actuació a partir d’ara si es detecten nous excessos, un fet que l’Ajuntament ja ha fet saber a l’empresa.

  Malgrat això, el regidor defensa que aquest any hi ha hagut menys conflictes i recorda que hi ha hagut canvis en la normativa de Costes que permeten, per exemple, estendre gandules buides dels concessionaris dins de la zona que tenen delimitada per fer-ho.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies