• Categories
 • Multitudinaris cinc minuts de silenci davant l’Ajuntament

  18/08/2017
  El públic congregat davant l'Ajuntament, aquest migdia en l'acte de rebuig a la violència (AJ SFG)

  Unes 300 persones s’han concentrat aquest migdia a la plaça del Mercat, davant la façana de l’Ajuntament, en l’acte silenciós de rebuig a la violència i de record de les víctimes de l’atemptat terrorista d’ahir a Barcelona, que també ha esquitxat Cambrils aquesta matinada. 

  Seguint la crida de les entitats municipalistes catalanes, han estat 5 minuts de silenci de protesta pels atemptats i com a mostra de solidaritat amb les víctimes.

  L’alcalde de la ciutat, Carles Motas, visiblement afectat, ha llegit el manifest consensuat per les entitats municipalistes de Catalunya acompanyat pels altres representants del Consistori Municipal. 


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies