• Categories
 • Un home pateix una aturada càrdio-respiratòria en la travessia del Port

  20/08/2017
  Aquest matí s’ha celebrat la clàssica prova de natació que consisteix en la Travessia del Port de Sant Feliu.
   
  Mentre s’estava celebrant la prova, diversos nedadors s’han adonat que un home estava inconscient a l’aigua.  
  Una llanxa de l’organització l’ha dut fins a la platja per intentar-lo reanimar. Cap a les onze del matí han arribat dues unitats terrestres i un helicòpter, que han estat una estona intentant reanimar l’home in situ.   Finalment, però, se l’han hagut d’emportar amb helicòpter fins a l’hospital Trueta de Girona, on el pacient de 45 anys es troba en estat crític.
   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies