• Categories
 • GdC vol que el regidor d’Urbanisme comparegui al Ple pel cas Eden Roc

  29/08/2017
  L'anomenat "xalet de l'Eden Roc" segueix portant polèmica (EL PUNT-AVUI)

  Guíxols des del Carrer va fer públic un informe durant l’agost de l’any 2015 que denunciava que un ús inapropiat de la finca ubicada al davant de l’hotel Eden Roc. Es tracta d’un suposat xalet situat al carrer de Port Salvi, 122.   Una finca que s’estava utilitzant com a annex a l’hotel, s’ocupava la seva terrassa com a zona d’aparcament i no disposava de les
  corresponents llicències.

  En aquella època, la resposta del govern va ser que “ hi ha un expedient obert a urbanismes per saber si es tracta d’un habitatge turístic o no, i, en tot cas, es farà molt difícil decidir si es tracta d’un habitatge turístic o habitacions d’hotel”. Una resposta que dos anys després s’ha demostrat totalment inapropiada, segons denuncia GdC, que en més d’una ocasió ha denunciat que l’habitatge no té al dia la llicència de primera ocupació sense la qual no pot actuar com a habitatge d’ús turístic, i menys encara, d’ús hoteler.

  Ara, Guíxols des del Carrer, que  considera que el Ple té el deure i l’obligació de conèixer a fons les actuacions d’investigació que l’Oficina Antifrau ha dut a terme al nostre municipi per determinar si hi ha hagut irregularitats manifestes que necessitin depurar responsabilitats polítiques, vol que el regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, comparegui en el proper plenari. 

   

  Us adjuntem l’informe elaborat per Guíxols des del carrer  per preparar la compareixença del regidor delegat d’Urbanisme.

  [embeddoc url=”http://www.tribunaganxona.cat/wp-content/uploads/2017/08/INFORME-GdC-irregularitats-Port-Salvi-122-def-1.pdf” download=”all” viewer=”google”]

   

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies