• Categories
 • Assaig de la Diada

  30/08/2017
  El passat divendres 25 d’agost al vespre es va celebrar a la plaça del Mercat l’assaig de l’11 de Setembre, a càrrec de Guíxols per la Independència (ANC). 
   
  Es va formar el signe de sumar per tal d’escenificar i explicar a tothom el significat del missatge de la propera diada. Posteriorment es va fer el canvi de la samarreta que cadascú duia de casa per la groga, la definitiva.
   
  L’ANC també va comunicar que ja s’han exhaurit les places dels autocars que sortiran de la nostra ciutat per anar a Barcelona per la Diada, i que s’està acabant el termiper poder comprar la samarreta; i van recordar  als assistents “la importància d’anar a la Diada històrica que ens ha de portar a votar l’1-O”. 


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies