• Categories
 • L’Ajuntament cobra 15 euros diaris a les autocaravanes

  30/08/2017
  L'Ajuntament està posant desaigües i aigua potable a la zona d'autocaravanes de l'antiga Ileco (EL PUNT-AVUI)

  L’Ajuntament ha decidit començar a cobrar una taxa diària de 15 euros a les autocaravanes que s’estacionen als dos pàrquings específics per a aquesta mena de vehicles situats més a prop de la platja, segons El Punt-Avui. Els dos pàrquins de pagament estan situats al costat de les pistes de tennis de Mascanada i a l’entrada de l’antiga fàbrica de Can Rosselló. Per la  temporada baixa, la tarifa diària podria ser més reduïda, però encara no l’han fixat. Les 40 places de l’àrea d’estada del pàrquing del Mas Falgueres, a l’entrada de la ciutat per la carretera de Girona, continuaran sent gratuïtes. 

  El regidor de Turisme, Salvador Calabuig, ,malgrat les queixes, argumenta, en declaracions a El Punt-Avui, que “hi ha un altre aparcament privat a la part alta de Sant Pol que ofereix el mateix servei per 10 euros, i no es tracta de fer-los la competència”, a més d’un càmping. Amb aquesta mesura volen que hi hagi més rotació entre les divuit places de la Corxera, un lloc amb poques places i molt a prop del centre. Aquest fet va provocar que els autocaravanistes estacionessin als aparcaments de la carretera de Tossa (on van haver de posar gàlibs) i  de l’antiga Ileco, que no estaven condicionats per a autocaravanes. 

  Actualment l’Ajuntament està invertint 15.600 euros per fer-hi arribar aigua potable i habilitar-hi un punt de desguàs d’aigües fecals connectat al clavegueram, però sense electricitat.

  Després d’anys estudiant el millor sistema d’explotació, el cobrament a les autocaravanes s’havia anat ajornant per la voluntat d’incloure el control dins de la nova concessió de la zona blava. Com que el nou contracte es vincularà a l’aparcament projectat a la Corxera, el municipi ha acabat actuant per racionalitzar la presència d’uns vehicles que són benvinguts, sobretot en temporada baixa, però que si poden establir-se de franc i sense límit resten negoci a les iniciatives privades.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies