• Categories
 • Important primera victòria del Guíxols (U.E.TOSSA, 0- A.D.GUíXOLS, 1)

  05/09/2017
  El primer onze del Guíxols en el campionat 2017-18, a Tossa de Mar. (ADG)
   
  Un Ateneu decidit a competir per les primeres places va debutar amb victòria i encara amb ambició el campionat de Segona Catalana, decidit a canviar la dinàmica del curs passat.
  El Tossa, que tot i haver ascendit la temporada anterior també apunta a la part alta de la classificació, va demostrar perquè portava tres cursos sense perdre en lliga com a local, i es va mostrar com un gran rival.
  Els locals van sortir controlant el partit, però els blaugrana van saber reaccionar i acabaren dominant el primer període. L ‘ofensiva del Tossa va tenir com acció més remarcable una esfèrica que als 22 minuts va salvar Riki,  però un més tard, va ser Manu qui tingué el 0-1 amb un xut que va rebutjar el pal. Abans del descans va arribar l’únic gol, en una falta lateral assistida per Nueda amb què Manu, de cap, va aconseguir obrir el tempteig.
  La segona meitat va seguir amb la mateixa tònica fins que els de Sant Feliu es van quedar amb deu per expulsió de Marc Sala (66 ́).  Als 53 i 55, Yasín va fer dues grans intervencions; al 59, Bahamonde va tenir el 0-2, però va topar amb un gran porter. Amb un jugador de més, els de la Selva es van mostrar molt perillosos; no obstant això, no van poder equilibrar el parcial degut al gran treball col·lectiu dels ganxons, que patiren un altre contratemps que també superaren: la lesió del seu porter Yasín, que als 76′ va ésser substituït per Marc Solé que, com la resta de l’equip, va estar molt encertat, ja que va realitzar una extraordinàri refús, amb una mà, en un tret amb segell de gol. Fins al 90, final de patiment.
  Per aquest encontre. el tècnic Gerard Llandrich no va poder disposar de fins a 8 jugadors: Jorge, Musa, Taofik i Cals treballaven; Adrià, lesionat; Caixal, sancionat; Julen Domínguez, malalt i Julen Cabello que ha estat baixa. A l’onze inicial, respecte de la darrera jornada de la campanya precedent, només hi seguien Manu i Riki, i hi entraren Marc Sala, Tena, Bahamonde, Toumani, Fabio i Brice, nous fitxatges; amb Bilal, Yasín i Dani Nueda; després Solé, Pau Sala i Juanola, també s’estrenaren.
  Per veure un extens resum del partit i declaracions dels entrenadors, cliqueu aquí. 
   
     
  Tossa: Marco, David Sánchez, Carrillo (Chema,46 ́), Amaya, Vadillo (Álvaro,46 ́), Amorín, Meléndez, Èric, Àxel (José Carlos,82 ́), Yerlín i Gerard Carrillo (Riky,46́).
  A.D. Guíxols: Yasín, Bilal (Pato,45 ́), Marc Sala, Tena, Riki, Toumani, Fabio, Brice, Dani Nueda (Pau Sala,57 ́), Bahamonde (Juanola,76 ́) i Manu (Guillem,70́).
  Gol:  0-1 (45 ́) Manu.
  Àrbitre: Boada Barcelona. T.G.: als locals D.Sánchez i Carrillo; i als visitants Bilal, Yasín, Brice i a l’entrenador Gerard Llandrich. T.V.: al visitant Marc Sala (66 ́)
  per doble amonestació.
  El proper diumenge, a les 5 de la tarda, el Josep Suñer ha de ser un clam per recolzar uns jugadors que es van buidar per conquerir el primer triomf de la temporada. El rival serà un Cassà que vindrà decidit a esborrar el seu mal debut.
   
   
   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0