• Categories
 • Ens ha deixat l’Antoni Homs

  07/09/2017
  Una de les darreres fotos que Antoni Homs va penjar a les xarxes socials (FACEBOOK )

  El pintor i historiador guixolenc Antoni Homs va morir dilluns als 72 anys. Nascut a Girona i arrelat a la nostra ciutat, era un dels ganxons il·lustres, testimoni de l’evolució de la ciutat en els darrers anys.

  Pintor, dibuixant i cartellista en oli i d’altres tècniques, amb més de 400 exposicions i diversos premis, tenia l’estudi a la part baixa del carrer de l’Algavira. Els darrers anys va destacar en diverses iniciatives sobre la història local com ara la recuperació del Carrilet,  la elaboració de panells que resumeixen episodis de la història local o l’exposició al Museu del passat de les drassanes de Sant Feliu del segle XVIII, amb l’exposició Fustes i canons. Referent al tema navilier, també va escriure el llibre “Història dels navilis Real San Felipe, Cambí i El Catalán, construïts en la Real Fábrica de Navíos de Sant Feliu de Guíxols“. 

  Va ser membre de l’Associació Turística Guixolenca i de l’Associació d’Amics de la Música dels Anys 60 i molt conegut en l’esfera social ganxona. 

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies