• Categories
 • L’alcalde garanteix per xarxes socials que es podrà votar l’1-O

  08/09/2017
  Les butlletes per al referèndum de l'1 d'octubre.

  L’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, ha anunciat a través del seu compte personal de Twitter que el proper 1 d’octubre els col·legis electorals estaràn oberts i, per tant, es podrà votar en el referèndum d’autodeterminació de Catalunya.

  Els alcaldes tenen 48 hores per respondre afirmativament o presentar al·legacions a la carta enviada pel president Carles Puigdemont  i el vicepresident Oriol Junqueras als alcaldes de tot Catalunya, que avisa als màxims representants locals  que hauran de cedir els locals que normalment són punts de votació perquè també ho siguin l’1 d’octubre, i insta a donar suport i a comprometre’s a complir la Llei del Referèndum aprovada aquest 6 de setembre, amb la previsió de donar compte del decret en la pròxima sessió plenària, així com informar-ne el Govern i les entitats municipalistes.

  De moment, segons ERC,  Carles Motas hauria comunicat a la Generalitat el seu suport (es pot consultar també el web www.comsempre.cat) .  Això sí, no ha signat cap decret. En aquest sentit, El Punt-Avui va més enllà  i recorda que “a la ciutat guixolenca hi ha el PSC al govern”.  

  Pel que fa als municipis veïns, l’alcalde de Santa Cristina d’Aro, Xavier Sala (ERC), no ha tingut cap problema en signar el decret i apuntar-se al #josigno,  mentre que el de Castell-Platja d’Aro, Joan Giraut (de l’antiga UDC)  no ho ha fet. Alguns municipis del Baix Empordà han anunciat fins i tot que celebraran un Ple extraordinari per ratificar els decrets d’alcaldia en suport a la llei del referèndum.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies