• Categories
 • Mercadisc porta en primícia el nou disc de Lone Star

  09/09/2017
  La portada del nou disc de Lone Star que es posarà a la venda a Mercadisc (LONESTAR)

  L’Associació d’Amics de la Música dels Anys 60 ( AAMA60 ) organitza demà la dinovena edició de Mercadisc dins el cicle de fires i mercats que l’Ajuntament promou aquest Setembre. Aquest mercat del disc antic i de segona mà, que tindrà lloc a la rambla Vidal entre les deu del matí i les nou del vespre, amb 24 expositors, serà el primer Mercadisc que l’associació organitza després de la mort del seu primer president, Enric Àguila, a qui l’AAMA60 va dedicar el llibre 60 històries dels anys 60, que demà estarà a la venda a l’estand de l’entitat.

  Segons anuncia El Punt-Avui, d’altra banda, a Mercadisc també es podrà comprar en primícia un nou elapé en vinil de l’històric grup barceloní Lone Star, En directo 1974, que es va enregistrar en una emissora de ràdio en “el millor any” del grup.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0