• Categories
 • Trista carta de presentació a casa (A.D.GUÍXOLS, 1 – U.D. CASSÀ, 5)

  12/09/2017
  La nova equipació no va portar sort al Guíxols en la seva estrena a casa (ADG)

  Va ser molt fort que, coincidint amb el dia de l’estrena davant l’afició contra el Cassà (que l’any passat va quedar tercer), el Guíxols, que té l’objectiu de classificar-se entre els quatre primers, no pogués ratificar les bones sensacions que havia donat feia set dies al camp del Tossa. Els cassanencs, per segona temporada consecutiva van vèncer al Josep Suñer.

  I és que els rivals van jugar amb la intensitat i pressió que els va mancar a uns blaugrana que es veieren totalment superats per un contrincant molt superior; letal en les contres i que va  aprofitar les errades locals –els tres gols encaixats a la primera part ho foren-, i s’mposà clarament als de Sant Feliu, que no van poder entrar mai en un partit que va quedar sentenciat a l’inici d’un segon període que va sobrar.

  Per aquest encontre, Gerard Llandrich no va disposar de Yassin i Adrià, per lesió; Marc Sala i Caixal, per sanció i Jorge, Domínguez i Pato per què eren de vacances; Carlos Zayas no va entrar a una convocatòria en què ho feren el porter del Vilartagues, Mundó, Musa i la darrera incorporació, Pellicer (Farners), que igual que Cals, vn debutar en el segon temps. El tècnic va fer tres canvis respecte de la jornada precedent, donant entrada a Marc Solé, Guillem i Pau Sala en lloc de Yasin, Marc Sala i Dani Nueda. Taoufik ha causat baixa al club.

  En el decurs de la primera meitat, els visitants, de 5 arribades en van treure 3 gols, i els de la nostra ciutat de 4 tan sols un golàs de Riki assistit per Manu. A la represa, 5 aproximacions dels nostres, però només una de perill –tret a la fusta per Pau Sala amb un parcial d´1 a 4-, i un parell dels cassanencs que foren gol.

  Els jugadors de l’Ateneu van estrenar la nova equipació. 

  A.D. Guíxols: Marc Solé, Toumani, Bilal, Tena (Juanola,72´), Riki, Fabio (Cals,64´), Brice (Dani Nueda,56´), Guillem(Pellicer,77´), Pau Sala (Musa,77´), Bahamonde i Manu.
  Cassà: Ivan, David Álvaro, Gauchia, Massegur, Restrudis, Arxer (Rabassedas,77´), Hajimari, Marouan (Gumbau,85´), Seihou, Andreu i Pau (Jofre,85´).
  Gols: 0-1(4´)Restrudis. 1-1(16´)Riki. 1-2(23´)Restrudis.1-3(44´)Hajimari. 1-4(47´)Hajimari.1-5(76´)Marouan.
  Àrbitre: Extremera Peña. T.G.: als locals Guillem i Pellicer; i als visitants Seihou i Pau. T.V.: als local Riki(68´), directa.

  Després d’aquest seriós avís, no queda cap més solució que girar full i encarar amb la mateixa connexió que a Tossa el desplaçament d’aquest dissabte a les 16,30 h. al camp del Palafrugell, on és necessari sumar algun punt per encarar sense urgències la visita del Girona C.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0