• Categories
 • Es rebenta una canonada i inunda part del carrer Sant Domènec

  13/09/2017
  Aspecte del carrer Sant Domènec. entre el carrer Major i de la Rutlla, ahir al migdia (AJUNTAMENT)

  Ahir dimarts 12 de setembre, vora el migdia, es va rebentar una canonada d’aigua potable entre els carrers Major i de la Rutlla, provocant que quedés inundada especialment la zona del carrer Sant Domènec en el tram entre aquests dos carrers.  A la zona s’hi van desplaçar Bombers, Policia Local, Aqualia, Brigada i Gas Natural (per comprovar que l’aigua no hagués afectat cap canalització de gas).
  Al mateix matí es van iniciar els treballs per reparar la canonada malmesa i estava previst que a la tarda, els veïns afectats – una vintena – poguéssin tornar a tenir aigua potable.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies