• Categories
 • El mossèn Joan Pujol, nou rector a Sant Feliu

  15/09/2017
  Mossèn Joan Pujol i Prat, nou rectora a Sant Feliu (Foto: Ràdio Arenys).

  El Mossèn Joan Pujol és el nou rector de les parròquies de la Mare de Déu dels Àngels i de Santa Maria Assumpta de la nostra ciutat, en substitució de Mossèn Narcís Ponsatí, que amb la seva jubilació canònica de rector passa a ser el capellà de la comunitat de les Germanetes dels Pobres de Girona. Pujol prové de les parròquies de Begur i Pals, i anteriorment havia oficiat a Arenys de Munt i de Mar. 

  L’acte de presa de possessió va tenir lloc ahir al matí a la seu del Bisbat de Girona en una cerimònia presidida per Francesc Pardo, bisbe de Girona. En el seu parlament, Pardo va dirigir unes paraules d’agraïment als nous rectors per la seva disponibilitat en la missió, recordant que “són enviats a nous camps com a sembradors i a noves comunitats com a pastors” on tenen la intenció “d’agafar nou alè per continuar la missió confiada des del dia de l’ordenació”.

  Aquesta ordenació es va fer el passat juliol, quan el Bisbe de Girona va signar el nomenament del nou rector de la ciutat. 


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies