• Categories
 • Carles Motas, a la concentració dels alcaldes per la democràcia

  16/09/2017
  Motas, amb diversos alcaldes concentrats aquest matí a Barcelona, entre els quals Lluís Sais (La Bisbal) i Lluís Puig (Palamós) (FACEBOOK CARLES MOTAS)

  Aquest matí de dissabte 16 de setembre s’han aplegat a Barcelona la majoria d’alcaldes de Catalunya per fer una crida a la democràcia. L’alcalde guixolenc, Carles Motas, no ha estat l’excepció i ha acudit a la trobada de batlles favorables al referèndum, la majoria dels quals van ser citats a declarar per la Fiscalia de l’estat en haver signat un decret de suport polític a l’1-O. 

   

  L’acte, convocat per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM), a les quals pertany Sant Feliu de Guíxols,  ha tingut lloc a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, on tenen la seu l’Ajuntament de la capital catalana i la Generalitat de Catalunya. Per aquest motiu, els màxims mandataris d’ambdues institucions, Ada Colau i Carles Puigdemont, han rebut la resta de batlles de Catalunya concentrats allí, juntament amb el vicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras i la Presidenta del Parlament Carme Forcadell. 

  L’acte ha constat de dues parts: primer, a les 11, Colau ha rebut a l’Ajuntament de Barcelona els seus homòlegs amb un discurs, juntament amb les alcaldesses de Badalona i Girona, i l’alcalde d’Amposta. Després, a les 12, Puigdemont els ha anat a buscar i amb els tots els alcaldes menys Colau han travessat la plaça de Sant Jaume fins al Palau de la Generalitat, on a la Galeria Gòtica ha tingut lloc l’acte en què han participat el president de l’ACM, Miquel Buch, i la presidenta de l’AMI, Neus Lloveras. 

   

   

   

   

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies