• Categories
 • Punxen les rodes a diverses ambulàncies de la demarcació

  16/09/2017
  La direcció de Transport Sanitari de Catalunya (empresa adjudicatària del servei sanitari a les comarques gironines i a l’Alt Maresme) ha denunciat que durant la matinada de dijous a divendres diverses ambulàncies han patit desperfectes intencionats i actes vandàlics, i així surt reflectit a diversos diaris comarcals.
   
  En un comunicat, afirmen que han registrat un total de 26 rodes punxades i dos vidres trencats a ambulàncies de diverses zones de les comarques gironines, entre elles Sant Feliu de Guíxols. 21 de les rodes són de vehicles per al transport sanitari urgent mentre que la resta són per a trasllats no urgents. L’empresa vincula els desperfectes a la vaga indefinida i reclama al comitè de vaga que ajudi a localitzar els autors.
   
  La direcció expressa el seu “profund malestar i preocupació” davant “noves accions vandàliques” i ho vincula directament amb la vaga que va començar el passat 8 de setembre. Segons l’empresa, els desperfectes han “afectat considerablement” el desenvolupament del servei i ha “condicionat la resposta immediata” de les unitats avariades “amb les greus conseqüències que podrien haver tingut en cas d’emergència”.

  Per això, avancen que denunciaran penalment els actes vandàlics i demanaran responsabilitat pels danys i perjudicis causats i reclamen al comitè de vaga que es “desmarqui” dels desperfectes i que denunciï els seus possibles autors.

  Condemnen els desperfectes

  Els membres del comitè de vaga (que són els representants sindicals STSG, CCOO i Sindi.Cat) ha emès un comunicat on “condemnen enèrgicament” els actes vandàlics dels quals han estat coneixedors i reclamen als treballadors que sigui una “vaga responsable”. “Per més enfadats que puguem estar amb com la empresa ens esta tractant, res justifica actes vandàlics que puguin malmetre material o instal·lacions o d’altres accions que vagin en contra del civisme i les accions de protesta sense violència”, conclouen.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies