• Categories
 • Segueix la vaga d’ambulàncies

  17/09/2017
  Ambulàncies cobrint un accident a la nostra ciutat - EL GERIÓ.CAT

  La vaga indefinida dels treballadors de les ambulàncies de les demarcacions de Girona i l’Alt Maresme va arribar ahir a la seva primera setmana sense que s’hagi produït cap acostament entre les dues parts, que es mantenen en posicions enrocades, per a una solució, segons El Punt-Avui.

  L’empresa adjudicatària del servei, TSC, ha portat als jutjats el comitè de vaga per haver convocat dos tipus de vagues (la parcial i la indefinida), que consideren il·legals. I, per la seva banda, els sindicats es mantenen ferms i decidits a continuar fent mobilitzacions fins que no hi hagi un canvi de posicionament per part del TSC respecte dels dotze punts que reivindiquen.

  Així mateix, ahir TSC va denunciar públicament que durant la matinada de dijous a divendres diverses ambulàncies havien patit desperfectes intencionats i actes vandàlics. En total, va parlar de 26 rodes punxades i de dos vidres trencats en ambulàncies de la demarcació, també a Sant Feliu de Guíxols, i atribueix aquests desperfectes a la vaga. 

  Els treballadors confien en la mediació que aquesta setmana va iniciar el gerent de la regió sanitària de Girona i la cap territorial del SEM amb l’objectiu de desencallar la situació. Representants de la regió sanitària de Girona van mantenir una trobada, aquesta setmana, amb els sindicats, i la vinent està previst fer-ho amb representants de l’empresa.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies