• Categories
 • Mobilització a la Plaça del Mercat contra les detencions per l’1-O

  20/09/2017

  L’ANC ha anunciat una convocatòria de protesta en resposta a l’actuació de la Guàrdia Civil aquest matí contra el referèndum. La secció local de l’ANC fa una crida per concentrar-se a les 20h a davant de l’Ajuntament. “Si vols lluitar pels nostres drets i per les nostres institucions”, és el lema que han utilitzat per fer la crida. L’alcalde Carles Motas ja ha anunciat que hi acudirà, així com ERC, Guíxols des del Carrer, MES i la CUP també ho han compartit a les xarxes. 

  Tot com a resposta al fet que la Guàrdia Civil ha detingut aquest matí dotze persones en una macro-operació contra el referèndum. Els agents han irromput al departament d’Economia, al de Treball i Afers Socials, al de Governació i al d’Exteriors; a l’Administració Oberta de Catalunya; a l’Institut Català de Finances, i al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació.

  També han entrat a la seu central de la CUP, al diari El Punt-Avui, del qual han detingut el seu director i fins i tot han entrat en habitatges particulars. 


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies