• Categories
 • L’ACA avala la nova façana marítima de Rius i Calvet

  21/09/2017

  L’Agència Catalana de l’Aigua ha emès un informe favorable al projecte de la nova façana marítima del Passeig Rius i Calvet. D’aquesta manera, es podrà portar a terme la primera fase que començarà el mes de desembre i està previst que acabi el maig del 2018.

  L’informe, segons declaracions del regidor d’Urbanisme Josep Saballs a Ràdio Capital, dóna també algunes indicacions en referència a la canalització de la riera i concreta que s’hauran d’incorporar dispositius per a la retenció de contaminants.

  El regidor també ha dit que el pressupost probablement serà menor que l’inicial de 3 milions d’euros degut a què la licitació pública serà a la baixa. Quan s’hagin d’iniciar les obres una vegada feta la licitació, s’haurà de demanar l’autorització de l’inici de les obres a l’ACA.

  La segona fase del projecte s’iniciarà el setembre del 2018 i acabaria el desembre del 2019.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies