• Categories
 • Els jardins Juli Garreta també canvien de fesomia

  23/09/2017
  Les obres als Jardins Juli Garreta han començat aquesta setmana (EL PUNT-AVUI)

  L’Ajuntament ha emprès aquesta setmana les obres de reforma dels jardins de Juli Garreta, consistents en la substitució  de parterres per jardineres individuals d’acer corten als arbres, de dimensions més reduïdes, excepte els transversals, ja que no es vol posar en risc els quatre xiprers existents. També es farà la compactació del paviment de sauló, es canalitzarà la recollida d’aigües pluvials i s’ordenaran serveis.

  L’objectiu de les obres és que hi hagi més espai de pas entremig per poder celebrar-hi activitats. Els treballs duraran cinc setmanes i tenen un pressupost de 57.000 euros, abasten una superfície de gairebé 2.000 metres quadrats a tocar de la font dels jardins. 


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies