• Categories
 • Això comença a rutllar (VILARTAGUES CF, 2 – ARBÚCIES CF, 1)

  26/09/2017
  El Vilartagues 2017/18 es va fer la foto d'equip aquest diumenge (VILARTAGUES CF)
   
  El Vilartagues va jugar diumenge el seu partit corresponent a la jornada 4 del grup 16 de 3a catalana contra l’Arbúcies. Tot i que en un principi el calendari havia establert jugar aquest partit a terres arbucienques, els locals van demanar jugar-lo a casa amb motiu de la celebració de la presentació de tots el equips del futbol ganxó, acte que va ser un èxit de públic, que va acabar omplint la grada del Josep Suñer i Arxer.
  Els dos equips arribaven al partit empatats amb 4 punts, però un partit menys pels visitants. Tot i les baixes importants que tenia Jose Cabrera per aquest partit, sobretot a l’apartat ofensiu, el Vilartagues va ser clarament superior al seu rival. A la primera part, els locals van controlar en tot moment la pilota, però no ho van transformar en ocasions de gol.
  L’Arbúcies, per la seva banda, amb prou feines va inquietar la porteria d’Alexis, excepte al minut 38, quan el jugador arbucienc Marc Carballal va engaltar un xut llunyà des de la banda dreta que es va esquitllar per l’escaire de la porteria d’Alexis, que no s’acabava de creure el que havia passat. Quatre minuts més tard, però, Castillo va rematar a la perfecció de cap un córner que posava l’empat a un al marcador, resultat amb el que es va arribar a la mitja part.
  A la segona part, el control del partit va tornar a ser pels locals, que amb el pas dels minuts van anar arribant amb més claredat a la porteria visitant. Moha Rebbouha “Negro”, la última incorporació de l’equip, va entrar al camp a la mitja part, i va donar un altre aire a l’atac dels ganxons, gaudint d’oportunitats per avançar-se en el marcador. No va ser fins al minut 72, però, que una jugada per la banda esquerra de Sergi Moradell va acabar amb una centrada a l’interior de l’àrea, on Joel Murcia va afusellar la porteria de Roger.
  Durant els últims minuts l’Arbúcies va buscar a la desesperada intentar aconseguir l’empat, però sense posar en perill la porteria d’Alexis. Qui va gaudir de les millors ocasions, però, va ser el Vilartagues, que no van acabar aprofitant els espais que deixaven els arbuciencs i que podrien haver deixat un marcador molt més ampli.
  ​Amb aquesta victòria, el Vilartagues escala fins la cinquena posició, a 5 punts del líder Ca l’Aguidó. El pròxim partit dels jugadors de Jose Cabrera serà diumenge vinent, a les 5 al Josep Sunyer, contra La Salle Girona.
   
  VILARTAGUES CF: Alexis Márquez, Aaron, Buly, Castillo (Jota 86′), Marc Murcia (Ivan Muñoz 73′), Zorrilla, Joel Murcia (Santi Llinàs 73′), Juan Gómez, Pau Puig, Moradell i Mossa (Negro 45′).
  ARBUCIES CF: Roger (Robert 61′), Pau, Balde, Guillem (Alvaro 16′), Eric, Moha, Carles, Marc, Jose Medina, Enric (Manel 55′), Adam (Oriol 75′).
   
   
  Jordi Calvet


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies