• Categories
 • Es va commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer

  26/09/2017
  L'agent dels Mossos d'Esquadra durant la seva ponència (EMAD SANT FELIU)

  El passat divendres 22 de setembre, l’Associació EMAD Sant Feliu va commemorar, com ve essent costum des de la seva fundació l’any 2000,  el Dia Mundial de l’Alzheimer. Ho va fer amb una conferència titulada Petits consells de seguretat per a persones grans, que va anar a càrrec d’una agent dels Mossos d’Esquadra de la nostra ciutat.

  L’acte va tenir lloc a la Biblioteca del Casal Tueda-APITE del carrer Gravina, amb l’assistència de ciutadans que seguiren amb atenció les explicacions i aclariments fets per l’agent, que va parlar de diversos temes referits al títol de la conferència.

  Així, es va referir concretament a què s’ha de fer quan una persona amb Alzheimer es perd per tal de facilitar la feina a la policia: no cal esperar 24 hores a trucar al 112, quanta més informació es faciliti millor i remarcant que una vegada la persona s’hagi trobat o aparegut, cal informar-ho degudament a la policia.

  Va detallar diversos consells per evitar robatoris i estafes al carrer, per telèfon i a casa, especialment amb persones grans, incidint en consells pel que fa a la seguretat als diversos domicilis com cases aïllades fora del casc urbà o en habitacles del municipi. També va parlar de les pautes a seguir quan es marxa de vacances, per estar més segurs a casa i en cas de ser ocupada. Cal denunciar sempre al telèfon 112 qualsevol incidència que es produeixi i se’n sigui afectat.

  Com a complement a la conferència, va ser lliurada als assistents diversa informació en format de fulletons de tots els temes que es tractaren.

  No varen faltar les acostumades preguntes que es realitzaren per part dels presents a la conferència, que varen ser contestades molt amablement per la conferenciant.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies