• Categories
 • Enderrocaran una nau d’Agglotap per fer-hi un aparcament

  28/09/2017
  L'entrada de l'antiga fàbrica Agglotap

  L’Ajuntament vol aprovar al ple d’avui la proposta d’enderroc d’una de les dues naus de l’antiga empresa surera Agglotap per convertir-la en aparcament provisional d’una vuitantena de places. Aquesta antiga fàbrica, ubicada a la zona del carrer Rufo, va deixar fa pocs anys la seva activitat i l’espai que ocupava van ser requalificat.

  L’Ajuntament vol habilitar un aparcament provisional d’una vuitanta places a la segona de les naus (situada entre els carrers Camís, Durban i Dos de Maig) i mantenir dempeus un dels edificis que l’integren, de manera que aquest edifici tingui usos públics, encara per determinar.

  Així, aquesta gran illa passarà a ser espai públic amb una zona dedicada inicialment un aparcament provisional i un edifici de dues plantes, que se salvarà de l’enderroc.

  Es juga amb la previsió d’aprovar ara aquesta proposta al ple de setembre, i a principi d’any realitzar l’enderroc (que implicaria uns tres mesos d’obres) i adequar-condicionar l’espai existent amb l’esmentat aparcament (un mes d’obres, aproximadament).

  Els costos previstos s’estimen en 278.000 euros (iva inclòs, l’enderroc) i 100.000 euros (iva inclòs, el condicionament).

  Tal com ha explicat el regidor d’urbanisme, Josep Saballs, “aquest sector, el que avui és la plaça Alabric, experimentarà una millora molt visible, amb la remodelació d’espais, aparició d’aparcaments, es reduirà el desordre i la perillositat del trànsit, i es tendirà a un espai perfectament urbanitzat i il·luminat”. Convé recordar que aquest àmbit que està situat al bell mig de la ciutat, i ben aviat experimentarà una transformació de gran abast.

  Plànol

  En groc, la part que s’enderroca

  WhatsApp Image 2017-09-27 at 14.52.53


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies