• Categories
 • ERC fa saber on es podrà anar a votar diumenge

  29/09/2017

  ERC ha enviat un comunicat als mitjans on fa saber que, com a qualsevol jornada electoral, el proper diumenge 1 d’octubre la nostra ciutat podrà gaudir dels col·legis habituals. 

  També adverteix que el cens es va tancar el passat 30 de març de 2017, per tant, qui s’hagi empadronat de nou o hagi canviat de domicili ha de consultar el col·legi, o anar a votar al mateix col·legi electoral de sempre. 

  Les votacions tindran lloc des de les 9h del matí fins les 20h del vespre i per exercir el dret a vot cal presentar la documentació original del DNI, passaport o carnet de conduir (poden estar caducats).

  Els col·legis són els següents: Gaziel, Ajuntament, Centre Ocupacional Tramuntana,  Centre Cívic Vilartagues,  Escola Bressol Oreneta, Estació, Baldiri i Centre Cívic Tueda. 

   

  I la zona que els pertoca es pot consultar en el mapa (adjunt). També es pot consultar el col·legi i mesa de votació a través d‘aquesta pàgina web o descarregar l’aplicació de mòbil “On votar 1-Oct” desenvolupada per Catalonia Voting Software

   

   

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies