• Categories
 • Acaba la vaga d’ambulàncies en arribar a un acord les dues parts

  30/09/2017
  La vaga dels treballadors de les ambulàncies de les comarques gironines i l’Alt Maresme s’ha acabat. L’empresa adjudicatària Transport Sanitari de Catalunya(TSC) i el comitè de vaga han signat aquest divendres al Departament de Treball l’acord que ha posat punt final a la vaga que va començar l’11 d’agost, informa el digital El Gerió.
   
  Les negociacions estaven totalment enrocades però durant els darrers dies les parts en conflicte han anat apropant posicions fins a arribar a un preacord, ratificat en assemblea de treballadors dijous. El comitè de vaga considera que es tracta d’un “bon acord” perquè resol assumptes enquistats des de fa temps com la conversió de contractes de pràctiques en indefinits. També es resol la durada de la jornada laboral que “tendirà” cap a les 1.800 hores “de manera progressiva”, segons detalla el preacord.
   
  TSC ha acceptat també arxivar els dos conflictes col·lectius que va obrir al considerar “il·legals” les vagues d’agost i setembre. A més, l’empresa accepta arxivar els procediments disciplinaris oberts a treballadors arrel de conflicte.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies