• Categories
 • El minut a minut del referèndum, a Ràdio Capital

  30/09/2017

  Ahir a la tarda, avui dissabte, tota la jornada de demà i dilluns al matí en el programa “El Supermatí”, Ràdio Capital, emissora amb seu a Pals i que cobreix tot el Baix Empordà i part de l’Alt Empordà, efectuarà un ampli seguiment del minut a minut des de totes les poblacions de la nostra comarca i en directe, ja sigui des de les ones de ràdio, com des del seu web, on hi pengen imatges, so i vídeos referents a l’1 d’Octubre. A Sant Feliu, col·laborarem junts per tal de cobrir al màxim la informació. 

  Des d’ahir la tarda ja han anat penjant micronotícies, que podeu segui en aquest fil. 


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies