• Categories
 • Rebuig a la violència policial espanyola

  02/10/2017
  Concentració contra violència policial de l´Estat J.SERRA

  Centenars de persones s’han concentrat aquest migdia davant l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols en contra de les càrregues de les forces de seguretat espanyoles per evitar el referèndum. Els manifestants han respost a la crida que han fet l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis.

  Per part consistorial, la regidora de Transició Nacional, Georgina Linares (ERC) ha llegit un manifest.  A la protesta s’hi han aplegat també membres dels Bombers, Protecció Civil, Mossos d’Esquadra, Creu Roja i altres entitats. 


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies