• Categories
 • Entra en funcionament la Renda Garantida de Ciutadania

  05/10/2017

  La Renda Garantida de Ciutadania la poden rebre aquelles persones que no disposen de recursos, o els que tenen són insuficients, per cobrir les necessitats bàsiques, sempre que compleixin una sèrie de requisits. Poden ser persones sense feina, però també persones amb feines temporals, pensionistes, persones perceptores de prestacions o altres subsidis i famílies monoparentals. 

  El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) és l’encarregat de tramitar les noves sol·licituds, a través de les Oficines de Treball de la Generalitat. Cal que les persones interessades facin els tràmits abans del 15 de novembre. Els guixolencs que la vulguin sol·licitar han de demanar cita prèvia al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a través del telèfon 900 400 012 o de la pàgina web www.rendagarantida.gencat.cat

  Com que els serveis socials de l’Ajuntament no gestionaran cap sol·licitud, les persones interessades en la Renda Garantida de Ciutadania han de demanar cita prèvia al SOC, el qual disposarà d’orientadors per atendre els dubtes.

  El 15 de setembre es va posar en marxa la Renda Garantida de Ciutadania (RGC), que substitueix l’actual Renda Mínima d’Inserció (RMI), vigent fins la data en qüestió. Aquells que rebin la RMI actualment passaran a rebre la RGC de manera automàtica.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0