• Categories
 • Pere Parramon presenta el seu llibre dissabte a la Casa Irla

  05/10/2017
  El proper dissabte dia 7 d’octubre a les 19 h, la Casa Irla presenta el llibre “El noi saltador i la reina dels guardians rossos”, de Pere Parramon. Obrirà l’acte Fina Cosp, regidora de l’Ajuntament i  presentarà Cristina Ribot, historiadora de l’art.
   
  Una casa senyorial a Collserola durant els anys trenta del segle xx i una habitació que és diferent de totes les altres. La novel·la El noi saltador i la reina dels guardians rossos n’obre la porta per conèixer el singular jovenet que l’habita i convidar els lectors a compartir amb ell les piles de llibres que llegeix, la música que escolta i l’art que contempla. Un cop a dins, en descobriran la intriga que l’envolta, com també els secrets d’aquells que entren i surten de la cambra, siguin la bella i aristocràtica mamà alemanya, la majordoma que porta misteriosos regals del bosc, o l’inesperat senyor Hans que dóna vida als contes dels germans Grimm.
  Reflexions a l’entorn de la història de l’art, pistes sobre les complexitats d’un moment històric ben particular i un cant al valor de l’amistat en una novel·la que oscil·la entre el retrat intimista i la fantasia per tal que aquells que s’hi endinsen puguin trobar-hi, com el mateix Noi saltador, una habitació pròpia. «La poesia, els contes, la pintura, l’escultura, el piano… tot això serveix per establir vincles amb el món, per sentir que fora de nosaltres mateixos hi ha algú més, per entendre que ni estem sols ni hem de perdre l’esperança a poder ser algú.»


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies