• Categories
 • El Guíxols topa amb els pals i el Vilartagues guanya prestigi

  09/10/2017
  Sort diferent pels equips de futbol ganxons en categoria sènior.  Mentre el Guíxols no acaba d’aixecar el cap aquest any a Segona Catalana amb una nova derrota a casa contra el Can Gibert, el Vilartagues guanya prestigi a Tercera Catalana amb una victòria a Vidreres. 
   
  Campionat Segona Catalana – Grup I
  A.D. GUÍXOLS, 0 – CAN GIBERT, 2
  Tres pals però, cap gol
  El Guíxols encarava aquest partit amb la necessitat de començar a sumar victòries i puntuar per primera vegada a casa, on el triomf era imperatiu puix no es podia fer esperar més l’estrena davant  la seva afició, en un encontre molt important. La crua realitat va ésser que l’equip va continuar negat al Josep Suñer, on encadena una ratxa molt preocupant de tres derrotes consecutives en els tres matxs que hi ha disputat, i en total enllaça cinc partits sense vèncer.

   

  En el decurs del partit, els blaugrana no van estar gens afortunats de cara a porteria, perquè van xutar tres cops al pal. Tot el contrari que el seu rival, molt més efectiu i que es va

  Yassin va tornar a ser el porter titular del Guíxols – Foto: A.D.GUÍXOLS

  avançar a la primera meitat gràcies a un penal i va sentenciar en un contracop. Tot i els intents i el domini de l’Ateneu, el marcador no es va moure en un segon període que tingué el tercer tret a la fusta gironina.

  Per aquest encontre, el tècnic local no va poder disposar de Brice i Toumani per sanció i Adrià i Julen, lesionats, però va recuperar Yasin, Musa, Solé i Zayas; Jorge i Dani Nueda no entraren a una convocatòria en què hi era, debutant a la recta final del matx, el jugador del Vilartagues Moradell, i les variacions respecte l’alineació precedent foren l’entrada de Yasin, Cals i Caixal en lloc d’Alexis Márquez, Toumani i Juanola.
  Als 16 minuts els de la nostra ciutat, per mitjà de Pato a passi de Fabio van enviar el primer xut a la fusta. Del possible 1-0 es passà al 0-1 en dos minuts, arran d’un llançament des del punt d’onze metres. En el 27, resolent una contra, arribà el 0-2 i a manca de tres minuts pel repòs, tret de Bahamonde al pal, acció que va repetir als 51.
   
  A.D. Guíxols: Yasin, Marc Sala (Musa,54 ́), Lanzas, Tena, Riki (Moradell,87 ́), Cals (Carlos Zayas,70 ́), Fabio, Caixal, Manu, Bahamonde i Pato (Pellicé,74 ́).
  Can Gibert: Tibu, Ferni, Nil, Axel, Nitu, Yuyu (Carlos,80 ́), Denilson, Emilio (Ousman,74 ́), Pajares, Hector (Arouna,59 ́) i Moussa (Vilaró,71 ́).
  Gols: 0-1 (18 ́) Denilson (p.). 0-2 (27 ́) Pajares.
  Àrbitre: Neumann Sanz. T.G.: als locals Lanzas, Tena, Zayas, Manu i Pato, i als visitants Tibu, Nil, Nitu, Yuyu, Carlos, Denilson, Arouma i al delegat Cortés. T.V.: a l’entrenador Gerard Lechuga, directa (90 ́).
   
  No hi a cap més solució que aquest dissabte a les 16,30 h. ja amb tota la plantilla lliure de sancionats, aixecar el vol i començar un altre tram de lliga al terreny del Sant Jaume de Llierca, nou a la categoria, que té els mateixos punts.
   
  L’A.D. Guíxols es va sumar a l’aturada de país
  Per mitjà d’ una nota, el Guíxols es va sumar a l’aturada de país del passat dia 3 d’enguany, adherint-se d’aquesta manera a l’Ajuntament de la Ciutat i a la Federació Catalana de Futbol.
   
  Crònica de Josep Serrats
   
  Campionat Tercera Catalana Grup 16
  CEF SPORTING VIDRERENCA 0 – 2 VILARTAGUES CF
  Victòria de prestigi
   

  Alexis Márquez va tornar al Vilartagues aquest cap de setmana. Foto:  VILARTAGUES CF

  El Vilartagues va jugar aquest passat diumenge la 6a jornada al camp de la Vidrerenca, on va aconseguir una victòria molt solvent en un camp sempre complicat. Després de no jugar el

  passat cap de setmana pels esdeveniments de l’1 d’octubre, el Vilartagues jugava aquest cap de setmana un partit molt especial pel míster Jose Cabrera i per altres jugadors de l’equip ganxó que la temporada passada van vestir la samarreta groga de l’equip vidrerenc.
  El partit va començar amb molts nervis i molt respecte per part de tots dos equips, que de ben segur acabaran la lliga en posicions capdavanteres. Al minut 10, però, una jugada podria haver canviat el desenvolupament del partit, quan els locals van fallar un penal. Aquesta jugada va semblar esperonar els homes de Jose Cabrera, que van agafar la iniciativa del joc. Després de fallar una ocasió molt clara de gol, els ganxons es van avançar amb un gol de Mossa al minut 37 de partit. Abans d’arribar a la mitja part, els visitants van tenir l’oportunitat de fer el segon gol, però finalment es va arribar al descans amb el parcial de 0 a 1.
  Ja a la segona part, el Vilartagues va tenir ocasions molt clares per a sentenciar el partit, però va ser fins al minut 73 quan Moha Rebbouha “Negro” va posar el definitiu 0 a 2 al marcador. Fins al final de partit, la Vidrerenca va intentar retallar distàncies, però sense posar en perill la porteria defensada per Alexis.
  El pròxim partit, diumenge vinent al Josep Sunyer contra el Blanes, equip que ocupa la tercera posició amb dos punts més que el Vilartagues.
   
  SPORTING VIDRERENCA: Angel, Ismael, Jordi Rutllan (Camacho, 58′), Jose Luís (Rubio, 73′), Cristian, Fajardo (Mollfulleda, 58′), Molas, Víctor, Pol Oliver, Joan Rutllan, Carlos Martínez (Escalera, 73′).
  VILARTAGUES CF: Alexis Márquez, Bouly, Castillo, Zorrilla (Tobías, 58), Pau Puig, Gabaldón, Mossa (Santi Llinàs, 64′), Moha Rebbouha “Negro” (Cordonet, 80′), Aaron (Iruela, 58′), Jota (Marc Murcia, 48′), Juan Gómez.
   
  Crònica de Jordi Calvet
   
   
   
   
   
   
   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0