• Categories
 • Surt a concurs el projecte per al Museu Thyssen

  10/10/2017
  Carmen Cervera i l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, celebren l'acord pel futur museu Thyssen (ACN/EL PUNT-AVUI)

  L’Ajuntament ha tret a concurs la redacció del projecte del Museu Thyssen per un cost de 121.000 euros, assumits íntegrament pel consistori, segons publicació al Butlletí Oficial de la Província de Girona. 

  El propòsit és que el projecte estigui acabat abans de l’estiu que ve, per tal que la rehabilitació i museïtzació del monestir comenci com més aviat millor i pugui obrir el 2020. La licitació del projecte és el primer pas per fer realitat aquest ambiciós equipament, que suposarà una inversió de 6 milions d’euros.

  Segons El Punt-Avui, l’alcalde, Carles Motas, confia que Generalitat i Diputació, que s’han compromès a invertir-hi, concretin les aportacions un cop definit el projecte. El museu reunirà un fons de cap 400 obres, sobretot de pintura catalana dels segles XIX i XX, procedents de la col·lecció de la baronessa Carmen Thyssen Bornemisza.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0