• Categories
 • El Guíxols decideix canviar d’entrenador

  11/10/2017
  Toni Sánchez, durant la seva època al Banyoles (TWITTER)

  L’Ateneu Deportiu Guíxols ha decidit destituir el fins ara entrenador Gerard Llandrich per la crisi de resultats del primer equip ganxó, que es troba situat en zona de descens a Tercera Catalana malgrat haver dissenyat un equip per aspirar a estar en els primers llocs. Era la segona temporada de l’entrenador baixempordanès en l’equip blaugrana.

  El seu substitut serà Toni Sánchez, que l’any passat va portar el Banyoles a l’ascens a Primera Catalana. El gironí ha entrenat a altres clubs com el Figueres, Gironès-Sàbat i el Quart.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies