• Categories
 • La situació dels polígons industrials a Catalunya, a debat a la Cambra de Comerç

  11/10/2017
  Un moment del debat d'ahir a la Cambra de Comerç (GENCAT)
  Amb el títol Els polígons industrials estan preparats per als segle XXI?, s’ha celebrat aquest dimarts 10 d’octubre la XXI Jornada del Cercle a la Costa Brava. Un debat que s’ha enriquit amb  visions diferents per part dels assistents.  La jornada ha comptat amb la participació del director general de CIMALSA, Isidre Gavín; el director de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC), Carlos Rodríguez; i el professor associat a la UPC i membre investigador del Laboratori d’Innovació i Tecnologia de l’Arquitectura (LITA), Raül Serra.
   
  El debat ha estat organitzat per les Cambres de Comerç de Sant Feliu de Guíxols i Palamós i la Fundació Cercle d’Infraestructures, i s’ha dut a terme a la seu de la Cambra de Comerç de Sant Feliu. Allí, Isidre Gavín ha exposat els treballs duts a terme fins ara en relació al Pla d’impuls i modernització dels polígons de Catalunya, que el Govern català ha encarregat a CIMALSA, i en la qual ha fet un anàlisi de l’estat actual dels polígons del país. A més a més, el director general també ha fet un repàs per la trajectòria de l’empresa pública catalana com a gestora de centres, i ha posat especial èmfasi en els darrers projectes de millora que ens han portat a ser reconeguts com una empresa excel·lent en sostenibilitat aplicada als centres logístics.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies