• Categories
 • Presentació de la col·lecció numismàtica de Joan Vilaret amb música medieval

  12/10/2017

  El proper dissabte 14 d’octubre  Xavier Sanahuja presentarà al Museu d’Història de la ciutat la col.lecció numismàtica del llegat de Joan Vilaret i Monfort (Sant Feliu de Guixols 1926-Barcelona 2015).

  Sanahuja és autor de l’inventari de la col.lecció i secretari de la Societat Catalana d’Estudis Numismàtics (SCEN), secció de l’Institut d’Estudis Catalans i presentarà la conferència “Les monedes de l’Occitània catalana”, del Doctor Miquel Crusafont.

  Tot seguit es visitarà la Sala del Museu d’Història on s’exposa una selecció d’aquesta important col·lecció donada a la ciutat per part de Joan Vilaret. Es tracta de 2917 monedes medievals amb un abast cronològic que va des de l’any 601 dC fins a mitjans del segle XVI.

  Amb motiu d’aquesta donació, a les 20h, es celebrarà el concert de Burruezo & Medievalia Camerata a la capella de l’Antic Hospital en què el músic afincat a la nostra ciutat oferirà un repertori de més d’una desena de peces medievals. 

   

   

   

   

   

   

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies