• Categories
 • Manifestació espanyolista pels carrers de la ciutat

  12/10/2017
  Un home ha pujat al masteler de l´estelada durant la trobada espanyolista d´avui - TG-

  Aquest matí, un grup de manifestants autodenominats “espanyols i catalans no independentistes” han iniciat una trobada davant l’antiga caserna de la Guardia Civil, a l’Avinguda de Catalunya, per celebrar el Dia de la Hispanitat, un fet sense precedents a la ciutat.  Els partidaris d’una Catalunya espanyola han iniciat una marxa pels carrers de la ciutat fins arribar a la plaça del Mercat, on han donat per finalitzat l’acte. 

  En arribar al masteler de davant l’Ajuntament, un dels manifestants ha intentat pujar-hi al cim sota els crits de “aquesta bandera no ens representa” que els concentrats – una trentena però molt sorollosos- corejaven. La parella de Mossos d’Esquadra que en tot moment han vetllat per la seguretat de l’acte han evitat que les intencions de l’escalador anessin a més. 

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies