• Categories
 • 28.000 visitants en l’exposició d’enguany de l’Espai Carmen Thyssen

  16/10/2017
  La baronessa, amb l'alcalde de la ciutat, el dia de la inauguració de la mostra d'enguany de l'Espai Carmen Thyssen (EL PUNT-AVUI)

  L’exposició d’aquest estiu de l’Espai Carmen Thyssen ha acumulat un total de 28.000 visitants, amb una mitjana de prop de 300 visitants diari, avança Ràdio Capital. La mostra Un món ideal ha portat a l’Empordà diferents obres naturalistes, impressionistes i avantguardistes.

  Segons l’Espai Thyssen, són dades que confirmen la “consolidació” de les exhibicions temporals de l’entitat. Asseguren que tindrà continuïtat en el futur Museu Thyssen. La directora artística de l’Espai Carmen Thyssen, Pilar Giró, explica que pretenen arribar a públics heterogenis.

  També posen en valor el diàleg entre la pintura internacional dels segles XIX i XX amb obres catalanes. En aquesta exposició, han destacat els quadres El molí d’aigua de Gennep de Vicent van Gogh, o Foguera al costat d’una ria de Paul Gauguin. Entre els autors avantguardistes es troben Victor Vasarely, Joaquim Sunyer, Maria Girona i Àngel Planells.

  La xifra de visitants també inclou les persones que hagin vist l’exposició d’escultures de Gerard Mas. L’entrada també permetia accedir al conjunt monumental del monestir.

  Pensant en el futur Museu Thyssen, un dels eixos serà el vessant didàctic. De fet, l’anomenat “Taller de l’artista” ha apropat l’exposició d’enguany al públic més jove. El futur museu comptarà amb un centre d’art a les instal·lacions de l’antic cenobi. L’Espai Thyssen també destaca el bon funcionament de les visites guiades, que han exhaurit les entrades tant en les edicions en família com les nocturnes.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies