• Categories
 • Empat en l’estrena del nou entrenador (SANT JAUME LLIERCA, 1 – A.D.GUÍXOLS, 1)

  16/10/2017
  Una jugada del partit de dissabte a Sant Jaume de Llierca. Foto: AD GUIXOLS
  El club va decidir prescindir dels serveis de Gerard Llandrich com a entrenador després de la derrota a casa contra el Can Gibert, amb un balanç global de 15 victòries, 9 empats i 16 derrotes. El seu substitut és Toni Sánchez, que va començar el seu camí amb un empat a fora. 
   
  Campionat Segona Catalana – Grup I
  SANT JAUME DE LLIERCA, 1 – A.D. GUÍXOLS, 1
  Segueixen la bona dinàmica a fora
   
  Dissabte a la tarda,  a Sant Jaume de Llierca, el Guíxols buscava canviar la dinàmica amb una victòria en l’estrena de Toni Sánchez a la banqueta. El nou entrenador tenia la difícil missió de refer la ratxa negra i acabar amb 5 partits consecutius sense guanyar que han portat l’equip a zona de descens. Hi assoliren un empat totalment injust, tot i no perdre per quarta sortida seguida, on han sumat els 6 punts que tenen. 
  Per aquest encontre el flamant tècnic va recuperar Dani Nueda, Toumani i Brice, no podent disposar de Manu i Bilal, per estar de vacances; Cals, que treballava; Adrià, per lesió i Jorge que és baixa definitiva a l’entitat; presentant un onze inicial amb les novetats de Toumani, Brice, Dani Nueda, Pellicé i Musa en lloc de Marc Sala, Riki, Cals, Caixal i Manu, respecte del precedent.
  La primera meitat va ser igualada, amb un Ateneu amb més control de la pilota, superior al mig del camp i gairebé sense problemes en defensa, però poques arribades a porteria. Dues clares pels locals, amb una rematada al pal, i les mateixes pels visitants, una al principi que Pato, sol davant el porter, en comptes de xutar centra l’esfèrica i Bahamonde no hi arriba, i una altra de Fabio (45′), que remata sol dintre l’àrea i la pilota surt fregant la fusta.
  A la segona, domini total dels guixolencs, amb un rival que amb prou feines sortia del seu camp, generant moltes ocasions i molt clares, com als 64′ Brice, que des del punt de penal, amb un gran cop de cap, va fer lluir un porter que va fer un partidàs evitant que els blaugrana golegessin. El pal també va rebutjar una pilota, però en l’única aproximació dels garrotxins, pèrdua d’una esfèrica en defensa i centrada que remata Latorre des de dintre de l’àrea. Un minut més tard, en una acció a pilota aturada a la sortida d’un córner, un refús cau a Fabio, que aprofita per fer l’empat. Fins al final es va intentar marcar el segon, però sense sort.
  Amb el nou míster es veié un equip molt més físic i intens en la pressió i molt més pràctic amb l’esfèrica, essent molt superior al seu rival amb la pilota, estant molt bé defensivament, sobretot la parella de centrals Lanzas i Tena. Tot i això, va ser una mostra més que falta alguna cosa més a dalt.
  ​ 
  Sant Jaume de Llierca: Moreno, Mora, Quer, Reixach (Oukabir,87 ́), Latorre, Mballo, Ferrusola, Cervera, Ruvirola, Poch i Sucarrats (Somovilla,71 ́).
  A.D. Guíxols: Yasín, Toumani, Lanzas, Tena, Pellicé, Musa, Fabio,  Pato (Caixal,79 ́), Brice, Dani Nueda (Carlos Zayas,74 ́) i Bahamonde.
  Gols: 1-0 (83 ́) Latorre. 1-1 (84 ́) Fabio.
  Àrbitre: Blanco Critg. T.G.: Al local Reixach. Feia 24 jornades que cap jugador del Guíxols no era amonestat. Que duri!
   
  Aquest diumenge, al Josep Suñer, a les 5 de la tarda, ja no es pot fer esperar més el primer triomf com a local enfront de l’Abadessenc.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies