• Categories
 • Futbol espectacle (VILARTAGUES C.F., 3 – C.D.BLANES, 2)

  17/10/2017
  Jugada al mig del camp durant el Vilartagues-Blanes de diumenge - Foto: JORDI CALVET
  Diumenge es va jugar al Josep Sunyer el partit de la setena jornada del grup 16 de Tercera Catalana entre el Vilartagues i el Blanes. Els visitants, que van baixar la temporada passada de Segona Catalana, arribaven a Sant Feliu com un dels principals favorits per aconseguir l’ascens, situats en tercera posició i amb dos punts més que els ganxons i un partit també pendent de jugar. Per la seva banda, l’equip de Jose Cabrera començava a mostrar símptomes del que tots imaginàvem des del principi: que quan aquest equip comencés a rutllar seria gairebé invencible. La jornada anterior va demostrar el seu gran estat de forma guanyant al camp del Vidreres, i ahir ho va corroborar en el que va ser un autèntic espectacle de futbol.
  El partit tenia tots els ingredients per no defraudar els espectadors: dos equips que per sobre de tot intenten sempre jugar un bon futbol i la motivació que qui guanyés es col·locaria en segona posició després de la derrota de l’Anglès al camp del Malgrat.
  El partit no podia començar millor pel Vilartagues, que al primer minut va veure com un murri Jose Guerrero va provocar un clar penal. Gerard Gabaldón va inaugurar el marcador amb un xut col·locat al pal que gairebé arriba a tocar el porter blanenc. La primera part va ser molt igualada, entre dos equips que tracten molt bé la pilota, però els va faltar profunditat per a transformar-ho en ocasions de gol. Al minut 15, però, els locals en van tenir una de clara, en una bona jugada de Gabaldón que va acabar amb un xut que va aturar el porter visitant, i el rebuig no el va poder aprofitar Jose Guerrero pels pèls. Amb el parcial d’1 a 0 es va arribar a la mitja part.
  El segon temps va començar com el primer: a la primera ocasió que va disposar el Vilartagues va aconseguir batre el porter Nicolás. Després d’un llançament de còrner rebutjat pels visitants, una nova centrada la va rematar de cap Buly al fons de la xarxa. A partir d’aquest moment, el Blanes va semblar despertar i es va bolcar ofensivament, intentant retallar distàncies al marcador. Van generar ocasions per fer-ho, com una rematada que Juan Gómez va treure la pilota gairebé sobre la línia de gol. Ja al minut 72, una jugada molt protestada pels jugadors de Jose Cabrera va permetre posar-se al Blanes novament dins el partit. Un fort xut de Daouda la va treure una altra vegada un jugador local de sota els pals, però l’àrbitre va entendre que la pilota havia entrat tota i va concedir el gol tot i les protestes dels jugadors del Vilartagues. El Blanes va tornar a pitjar l’accelerador i donava sensació de perill a cada jugada, però qui disposava de millors oportunitats eren els ganxons en accions de contraatac. Gabaldón, que va estar molt actiu durant la segona part, va portar de corcoll tota la defensa blanenca. Va gaudir de dues bones ocasions per fer pujar el tercer gol al marcador, una d’elles un xut al pal. Ja en temps de descompte, el mateix Gabaldón va protagonitzar la jugada del partit. Després d’una recuperació de pilota al mig del camp, va marxar del seu marcador amb una autopassada i, escorat a la banda, va superar la sortida del porter amb una vaselina que va fer embogir el públic del Josep Sunyer. El partit semblava finiquitat, però a la següent jugada el Blanes va tornar a marcar. Els nervis van començar a aflorar veient que l’àrbitre no xiulava el final, i els visitants anaven penjant pilotes a l’àrea que Mundó rebutjava una i altra vegada. Finalment, amb el xiulet de l’àrbitre, va esclatar l’alegria al camp, en el que havia estat un espectacle de partit de futbol entre dos equips que lluitaran per pujar de categoria.
  El pròxim partit, dissabte vinent al camp de Quart, a les 6 de la tarda.
  VILARTAGUES CF: Mundó, Tobías, Buly, Castillo (Cordonet, 77′), Marc Murcia, Zorrilla (Iruela, 58′), Pau Puig, Juan Gómez (Jota, 85′), Negro (Alex Sánchez, 67′), Jose Guerrero (Moradell, 67′) i Gabaldón.
  CD BLANES: Nicolás, Puigvert, Oscar (Ginés, 67′), Jairo (Ivan, 85′), Juan Manuel, Daouda, Diego Martín (Alejandro, 56′), Joel (David, 56′), Essa (Castellanos, 56′), Francisco, Abraham.
   
  Crònica de Jordi Calvet
   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies