• Categories
 • Prou!

  17/10/2017
  El pati del CEIP Gaziel (ARXIU TG)
  Vaig estudiar sempre a l’escola pública, aquesta que el senyor Albiol diu que ens ensenya a odiar. Ja han passat uns anys, però si d’alguna cosa estic orgullosa és de l’educació que vaig rebre tant a l’escola com a casa.
  Em van ensenyar a pensar per mi mateixa, a analitzar el món i a treure es meves pròpies conclusions; a debatre, a ser educat i respectuós amb qui pensa diferent a mi. I de mestres, en
  vaig tenir de tot tipus: de més simpàtics, de més estrictes, de catalans, de castellans, d’estrangers,… Cap d’ells mai no em va obligar a pensar o parlar d’una manera ni em va ensenyar a
  odiar res, si no més aviat el contrari! No hi havia llistes dels que no parlaven català, no castigaven els castellanoparlants. Quines animalades que arriben a dir!
  Quan escolto totes les bajanades que s’atreveixen a dir sense cap vergonya, amb aquesta impunitat, sobre la nostra educació, sento molta ràbia. Ràbia perquè es volen carregar tot el que tants anys ha costat: la nostra educació, el dret que tenim a una educació lliure i de qualitat. I ràbia perquè la seva paraula arriba a molta gent i n’hi haurà que se’l creuran. Ràbia perquè hi ha gent que es pensa que aquí ens ensenyen a ser independentistes a l’escola, que ens fan cantar “Els Segadors” abans d’entrar a classe i que tenim fotos del president a les aules. I sí, aquesta descripció de l’escola em sona, però pels records dels meus pares i avis.  Ells no van tenir la sort que vaig tenir jo.
  Ja n’hi ha prou de fer afirmacions absurdes sobre tota la comunitat educativa i de tacar el nom dels mestres que cada dia intenten ensenyar als nens i nenes tot el que saben de la millor manera amb els pocs recursos que tenen per culpa de les retallades. Prou de voler fer creure que els catalans som una colla de xais que segueixen ordres de polítics cegament. Prou de mentir per tapar la seva incompetència.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies