• Categories
 • Arriben les “Ganxotapes” de tardor

  20/10/2017

  A partir d’aquest divendres 20 d’octubre i fins el 19 de novembre,la nostra ciutat serà escenari de la nova edició de “Ganxotapes de tardor”. Hi participaran 30 establiments amb tapes molt variades i innovadores. Un any més, hi haurà l’oferta especial d’una Ganxotapa + 1 Moritz a 2,50€. També s’entregaran premis, com per exemple a la millor Ganxotapa, la més popular, la més original i també el premi als millors “ruteros”, a aquells qui hagin segellat a més establiments.

   

  Podeu veure les tapes i restaurants participants aquí. 


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies