• Categories
 • Escaquistes guixolencs destaquen en diferents torneigs

  24/10/2017
  D´esquerra a dreta: Bigas, Romera i Pagès. CGE
  Del Tancat que s’està jugant els dimarts al vespre al Centre Cívic Pla de Palau de Girona, en la tercera ronda, el ganxó Jordi Bigas està aconseguint un dels millors resultats en la classificació general, tot i que era el pitjor classificat del rànquing. Per tant, el jugador del Guixolenc és qui té més opcions per aconseguir la norma de Mestre Català, per bé que encara no s’ha enfrontat amb els líders Xavier Povill , Dani Molina i Eduard Aymerich. Es preveu que l’obtenció de la norma serà molt cara per qualsevol dels candidats ja que són necessaris sis punts en nou rondes.
  Per altra banda, Manel Romera, també del Guixolenc, en el Primer Torneig de Tardor del Gerunda, després de la quarta ronda, segueix ben posicionat al damunt de la classificació amb dos punts. Aquest “Open” també és de nou rondes i esperem que aquest escaquista segueixi amb la seva regularitat.
  Així com també David Pagès, que està jugant el Torneig Costa Brava de Palafrugell que es disputa els dissabtes a la tarda. En la seva cinquena ronda, va tercer classificat amb quatre
  punts per darrere del MC Pol Sabrià i el MF Àlex Vidal. Esperem que aquesta ratxa de bons resultats segueixi en alça per tal que en David faci un dels millors resultats de la seva vida com a jugador d’escacs.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies