• Categories
 • Guíxols des del Carrer proposa reformular el butlletí municipal #Guíxols

  24/10/2017
  L'últim número del butlletí #Guíxols, amb el projecte del Parc Central com a tema principal

  Guíxols des del Carrer-Entensa (GdC) ha presentat una moció per proposar canvis en el butlletí #Guíxols d’informació municipal, editat mensualment per l’Ajuntament. Ja fa
  temps que GdC-E es queixa del poc espai (només mil caràcters -menys de quinze línies mida foli-) de què disposa. Aquesta superfície no es correspon en absolut amb el que determina el reglament de participació municipal, vigent actualment, que estableix que “en el butlletins i publicacions periòdiques destinades a la informació municipal de caràcter generalista de titularitat municipal, s’haurà de garantir que aproximadament un 10% de l’edició es posa a disposició de cada grup municipal”.
  GdC-E considera també que els continguts del butlletí cada cop són més “pura propaganda al servei de l’equip de govern” que no pas notícies d’interès general del municipi. “Una bona mostra de ser mer instrument propagandístic és el fet que la sortida de l’últim número es retardés fins a mitjans de mes per fer-ho coincidir amb el llançament mediàtic del futur Parc Central en l’entorn de l’asil Surís”, assenyalen des de la plataforma ciutadana.
  GdC-E, a  més, recorda que en el projecte inicial de la publicació es va dir que aquesta inclouria eines de participació ciutadana i articles d’opinió de tots els grups municipals, cosa que “és evident que en l’actualitat no es compleix”.
  Finalment, i per garantir la representativitat del municipi en la seva revista, GdC proposa que es creï un grup de treball, format per un representant de cadascun dels grups municipals amb el suport del personal tècnic adscrit a l’àrea de comunicació, amb la finalitat de fer un seguiment del butlletí per millorar-ne el rigor informatiu, garantir els espais de pluralitat per a tots els grups municipals i despertar l’ interès de la ciutadania promovent la seva participació activa en la publicació.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies