• Categories
 • Es va celebrar el Trofeu Ciutat de Sant Feliu-Costa Brava de karate

  24/10/2017
  Aspecte del pavelló durant el campionat de karate de diumenge passat (DOJO SANT FELIU)

  El passat diumenge 22 d’octubre es va celebrar a la nostra ciutat un grandíssim campionat social de Catalunya de karate: el Trofeu Ciutat de Sant Feliu – Costa Brava, amb uns 400 karatekes que van emplenar el pavelló de la Corxera amb competidors des dels 4 anys fins als veterans de més de 60 anys,  i amb uns 800 espectadors.

  Va ser un campionat molt lluït, comptant amb joves d’entre 10 i 35 anys membres de les seleccions catalana i espanyola de karate, i competidors d’elit a nivell de club que competeixen habitualment en campionats de Catalunya, Espanya, Europa i mundial  

  L’Escola de karate C.E. Dojo Sant Feliu es mostren “molt contents i satisfets” de la bona harmonia i gran amistat que hi ha entre les escoles i especialment durant aquest campionat.

  Quant a resultats esportius, els competidors guixolencs ho van fer molt bé, obtenint tots medalla i gaudint de la competició. 

  El club local vol agraïr a l’Auntament de la nostra ciutat la seva gran col·laboració, juntament amb els tècnics, els àrbitres de la Federació Catalana de Karate i tothom que d’una manera o altra ha ajudat a tirar endavant amb aquest gran campionat.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies