• Categories
 • La portaveu de la PAH a Girona recorre una sanció per l’ocupació d’un bloc Anlló

  26/10/2017
  Afuera, el 24 de novembre passat, durant l'ocupació del bloc del carrer Verdaguer (EL PUNT-AVUI)

  La portaveu de la PAH-Girona-Salt, Marta Afuera, ha presentat al·legacions contra la sanció de 601 euros que li han notificat els Mossos d’Esquadra arran dels fets del 24 de novembre passat al carrer de Jacint Verdaguer, quan va anunciar l’ocupació d’un bloc buit de tres habitatges del llegat Anlló, segons publica avui El Punt-Avui.

  En la denúncia policial, els agents fan constar que Afuera no els va facilitar la seva identificació, detall que ella refuta pel fet que els la va dir i la notificació ha arribat al seu domicili. També defensa que si va recomanar als inquilins del bloc que no s’identifiquessin és perquè la llei, a dins dels domicilis, els emparava. Afuera denuncia que la sanció es fa aplicant la llei orgànica estatal 4/2015 de 30 de gener, la coneguda com a llei mordassa del PP.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies