• Categories
 • Retirat el concurs del Thyssen per una al·legació

  26/10/2017
  La plaça de l'Abadia és el lloc on s'encabirà el futur Museu Thyssen (EL PUNT-AVUI)

  L’alcalde Carles Motas ha decretat el desistiment de l’anunci de concurs públic per adjudicar el projecte executiu de reforma i ampliació del monestir i d’urbanització de l’entorn per situar-hi el futur Museu Carmen Thyssen, segons anuncia la premsa gironina.

  La decisió es va prendre el dia 19, quan el Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC) va al·legar que el concurs s’havia d’adjudicar de manera restringida per Llei, amb una concurrència d’un màxim de cinc ofertes per part d’estudis amb solvència tècnica i experiència acreditada i la intervenció d’un jurat.

  L’àrea d’Urbanisme i Contractació avança que les línies establertes en l’avantprojecte i la concepció de l’equipament són les mateixes, però que cal ajustar el plec de condicions i repetir l’aprovació i la convocatòria en un termini màxim d’un mes i mig.

  El desistiment s’ha fet abans que arribés cap oferta. Tan sols havien trucat alguns interessats que no van arribar a registrar la paperassa.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies