• Categories
 • Sant Feliu de Guíxols celebra la proclamació de la República Catalana

  28/10/2017
  Ambient a les 8 i escaig del vespre del 27 d´octubre de 2017 a la plaça del Mercat - JOAN SERRA

  Poc abans de les tres de la tarda, la Presidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell feia el recompte de les votacions amb què es proclamava la independència de Catalunya i, pocs minuts després, a través de les xarxes socials es convocava a tothom a celebrar-ho a la Plaça del Mercat a les 4 de la tarda. 

  La primera convocatòria no va ser gaire reeixida degut a l’horari i el dia feiner, i es va fer una segona trobada a les 8 del vespre, en la qual l’alcalde de la ciutat, recentment arribat del Parlament, on havia anat a donar suport al govern, va fer unes declaracions en la línia de les del president Puigdemont pel que fa a “mantenir la calma i resistir pacíficament”. 

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies