• Categories
 • Derrota enganyosa a La Garrotxa (E.F. BOSC DE TOSCA, 3 – A.D. GUÍXOLS, 0)

  30/10/2017
  Els jugadors del Bosc de Tosca, celebrant un dels tres gols al Guíxols. (OLOT TV)

  Dissabte passat a la tarda, al camp del Bosc de Tosca, el Guíxols va trencar una ratxa de 5 partits sense perdre a domicili, comptant l’últim partit com a visitant de la temporada passada. Però hem de ressaltar que aquest 3-0 no reflecteix, ni de bon tros, el que va passar sobre el terreny de joc. I és que va ser un encontre que es va emportar l’equip que va dominar el joc a les àrees, i que va acabar amb un càstig excessiu pel bon matx que van disputar els guixolencs.

  Així, en el decurs de la primera meitat els blaugrana van dominar i van generar ocasions per avançar-se però, novament, no tingueren sort de cara a gol. Fins a 4 arribades clares van tenir els ganxons, amb ocasions de Dani Nueda, dues de Carlos Zayas i una última de Fabio. A la represa els de Sant Feliu van seguir portant les regnes del joc i a més, Manu va enviar al minut 47 una rematada al pal. La balança del partit es va començar a decantar arran de l´1-0, marcat per Gaitán al minut 56, superant la sortida de Yasin en un contraatac. Quan els jugadors de Toni Sánchez van voler reaccionar, un penal de Lanzas, que només va veure l’àrbitre, va suposar el 2 a 0, obra de Sala. Aquest gol va permetre els garrotxins respirar quelcom més tranquils, i va ser un cop molt dur per a uns visitants que es van veure perjudicats novament pel jutge, quan al minut 75 els va invalidar un gol de “Monde” per un més que dubtós fora de joc. A manca de 5 minuts va arribar el definitiu 3 a 0, obra de Gaitán, amb un golàs que va entrar per l’escaire de la porteria defensada per Yasin, resultat que tampoc van poder escurçar els ganxons tot i disposar d’un altre llançament al pal, aquesta vegada de Joan Tena, al minut 89.

  Per aquest partit, el tècnic dels de la nostra ciutat no va disposar de Pato, Pellicé i Adrià, per lesió. Toni Sánchez va presentar un onze inicial amb 3 canvis respecte del partit anterior, del que en van sortir Pellicé, Pato i Bahamonde, i hi van entrar Riki, Zayas i Manu.

   

  Bosc de Tosca: Prunés, Parès, Massegú, Dorca, Isaac, Vilchez, Megías (Sala,55´) (Gainza,79´), Jordà, Gaitán, Serra i Darnés (Aulinas, 55´).

  A.D. Guíxols: Yasin, Toumani, Lanzas (Caixal,71´), Tena, Riki (Juanola,79´), Musa (Bilal,79´), Fabio, Zayas (Bahamonde,57´), Brice, Manu i Dani Nueda.

  Gols: 1-0 (56´) Gaitán. 2-0 (72´) Sala (p.). 3-0 (85´) Gaitán.

  Àrbitre: Rodríguez Ventura. Va amonestar amb targeta groga els locals Jordà i Parès i els visitants Tena, Lanzas i Musa.

   

  Diumenge, a les 5 de la tarda, al Josep Suñer, no serveix res més que tornar-hi a sumar els 3 punts enfront del Marca de l´Ham.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies