• Categories
 • Comença el canvi de gespa del camp de Vilartagues

  02/11/2017
  Imatge: Google Maps XesprimerX

  Han començat els treballs de canviar la gespa del camp de futbol de Vilartagues. La ruleta d’entrenaments i partits de l’Escola de Futbol i el Vilartagues durant els darrers anys va malmetre la gespa fins al punt de no poder albergar partits. 

  Malgrat les reparacions que s’hi havien anat fent els darrers cops per poder almenys anar jugant, tots els clubs ganxons juguen des d’inici de temporada al Camp Josep Sunyer, el terreny de joc que fins fa algun temps era exclusiu per a l’Ateneu Deportiu Guíxols. 

  El canvi de gespa té un cost de 136.694 € i durarà aproximadament un mes i mig en què a part de la gespa, també es canviarà la base de poliuretà per una de làtex.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies